A Go Fund Me has been setup to help with the funeral expense.

JONATHAN MINH DANG 1/15/1997 – 4/26/2020 REST IN PEACE

Jonathan Minh Dang, the son of Mr. and Mrs. Hong Dang and Jackie Dang (grandson of ôn mệ Lai Luyến), has suddenly passed away at the age of 23 in Chicago, Illinois.  He was a dear Anbanger.

At 23 years young, with an infectious smile and a genuine heart, many friends and family members will always miss him. During his sleep, Jonathan was peacefully taken from us and has been given wings to watch over us all. Times are hard right now due to Covid-19 and we know people are going through rough times. However, Hong & Jacki Dang really need help since neither of them are able to work due to the pandemic. With a heavy heavy heart, we thank you for all the out pouring of love Jonathan.  We wish more people are able to pay their respects and wish him a proper goodbye, but at this time, funeral services only allow 10 people, immediate family members only. No hugs or kisses (Jonny’s favorite thing to do), just masks.
Again, thank you everyone for the love!

All donations will go directly to the family to help pay for Jonathan’s funeral.

https://www.gofundme.com/f/jonathan-dangs-funeral-costs?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=m_pd%20share-sheet&fbclid=IwAR3AvOfFy-B13pqa_srBVsoqyvDrP9zKtZf795_tdTyhZZvf1iqlrfFRDoE

Thank You

Anh Đặng Minh Jonathan, con của ông bà Hồng Đặng và Jackie Đặng (là cháu của ôn mệ Lai Luyến), đã đột ngột qua đời ở tuổi 23 tại thành phố Chicago.  Ở tuổi 23, với nụ cười lan tỏa và trái tim lương thiện, anh sẽ được nhiều bạn bè và người thân luôn nhớ mãi.  Trong một đêm ngủ, anh Jonathan đã bình thản ra đi và được tra đôi cánh để trông coi chúng gia đình chúng tôi.  Trong sự khó khăn của Covid-19 này, chúng tôi hiểu rằng mọi người đang đối diện với thời gian khó khăn.  Tuy nhiên, ông bà Hồng và Jackie Đặng thật sự cần sự giúp đỡ của các bạn, vì cả hai không có thể đi làm trong mùa đại dịch này.  Với trái tim trĩu nặng, chúng tôi vô cùng tri ân những tấm thịnh tình mà quý vị đang trao ra cho Jonathan.  Chúng tôi ao ước có nhiều người đến dự tang lễ để tiễn đưa lần cuối, nhưng với tình hình hiện nay, tang lễ chỉ được phép diễn ra với 10 người, và chỉ người nhà thân cận mà thôi.  Không ôm nhau, không hôn nhau (điều mà Jonny thích bày tỏ), chỉ có mặt nạ.

Một lần nữa, xin chân thành cảm ơn lòng yêu thương của mọi người.

Tất cả những ủng hộ/phúng điếu sẽ trực tiếp vào quỹ của gia đình để lo việc hậu sự cho Jonathan.